Det närmar sig

Nu närmar det sig fort som bara den. Du kanske undrar vad det är som närmar sig? Studenten! svarar jag då. För så är det. Snart är den här. Hjälp!

Tre prov kvar.. Fysikslutprov imorgon som jag inte har pluggat till men, som jag säger ibland; vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

Det ska bli så otroligt underbart skönt att äntligen slippa den skiten! Iof sig har jag troligtvis en massa annan skit framför mig, men det är ett annat problem...

Och på fredag blir det livat värre! Jag är nämligen bjuden på prinsesskalas! Enligt inbjudan var tiara obligatoriskt, samt utklädnad. Jag älskar att klä ut mig! (Nej jag heter inte Per-Ove och är 43) Bara vara ful i massa roliga kläder! Jag ska nog börja klä ut mig till vardags.. det skulle nog liva upp stämningen i denna roliga stad en smula. Men åter till kalaset. Här kommer "dagens outfit"! : Rosa leggings, rosa skor med vita prickar, ett rosa linne som det står "who say´s candy is for kids" på och som pricken över i:et så ska jag ha en tyllkjol på mig! Great tycker jag! Att vara prinsessa för en dag. (det rimmade så jag kunde bara inte låta bli..:P)

Nä nu ska jag sova och drömma en massa prinsessdrömmar om rosa fluff, små kaniner och tyllkjolar. Och kanske en prins att dela halva kungariket med? Vem vet...?

Prosit

Jag nös just så att det flög slem på kökssoffan. Äckligt.

Blattebollar och Svennebollar

Igår var jag och fikade på stan. Jag tog en vit chokladboll, dvs en vit negerboll. När jag satt där och åt funderade jag på det här med negerbollar och vitlökar. "Förr i tiden" hette ju chokladbollarna negerbollar, men så blev det fult att kalla det så så nu heter det chokladbollar. Men när jag igår åt en vit chokladboll insåg jag att när det nu finns en ljus variant, varför inte ändra på namnen igen? Då skulle dom kunna heta Blatteboll och Svenneboll. Mycket bättre tycker jag.

Får det lov att vara en Blatteboll? Eller kanske en Svenneboll?

Det var en gång..

..en saga. Jag läste en bok nyss, Drakens bok heter den. (Ja, jag lånade den på barnavdelningen) Den handlar om två barn som råkar ut för lite äventyr och så är det en drake inblandad. Det var ju inte direkt den bästa bok jag har läst om jag säger så... Men ett ställe var det en grejj jag undrade över.

"Han gav honom en konstig blick"

Det kan betyda mycket det. I detta fall var det en vuxen som såg på ett av barnen för att han hade upptäckt att det hade en speciell gåva. Men det hade kunnat vara på andra sätt:

  • Han hade väldigt ont i magen och trodde han skulle få diarré
  • Han var en pedofil och sa med en menande blick: Jag har en godispåsen i min bil vill du åka med *blink, blink*?
  • Han såg att den andra hade en enorm snorkråka i näsan.
  • Han gjorde en lustig grimas
  • eller så gick han egentligen på en skådespelarskola och skulle träna på att ge "blickar"*

*tolka det som ni vill...

Jaa.. det var det. Hur ska jag avrunda det här nu då? Räcker det med att jag kastar en konstig blick omkring mig och sedan mystiskt vandrar iväg?*

*För att hålla mystiken uppe, jag har hört att sånt lär vara modernt..


Nu har jag gått in i väggen

Nu har jag gått in i väggen.. bokstavligt. Jag gick rätt in i den. Jag vaknade i morse, kom på att jag hade sovmorgon så jag låg kvar i sängen. Sedan (naturligtvis) blev jag så otroligt kiss-nödig så jag bara  ar tvungen att gå upp. Jag gick på toa och allt var frid och fröjd ända tills jag skulle gå tillbaka till sängen. Bang! sa det. Jag hade missat att jag hade en vägg framför mig. Så går det om man inte har ögogen på skaft. Varför man nu skulle ha det, ingen människa har ju det.. Så går det iaf om man inte har linserna i.

Om jag har otur kanske jag går in i väggen igen, inte pga av linserna utan för den jävla skolan! Studenten är om fyra veckor och vi har minst 7 prov/uppsatser kvar. Och betygen sätts sista maj vilken innebär att alla dom här roliga grejjerna kommer äga rum inom två veckor. Hurra.
Så nu sitter jag här och tänker ut olika sätt att ta över världen så att det är jag som bestämmer. Jag skulle bestämma att det inte var ett enda prov kvar i hela universum. Och att man slutar servera fiskbullar i skolan. Tror ni jag hinner med min plan tills på tisdag? Jag har nämligen matte prov då som jag vill slippa..

Har du något förslag på hur man kan ta över världen? I så fall, fatta pennan (alt ett trådlöst tangentbord) och skriv till mig!

Ps. Jag svarar på alla brev som skickar med kort på sig själva! D.s

Pps. Min kanin vill gärna ha en brevvänn så om du också har ett djur skulle det vara roligt! Dds.

Utflykt till Göteborg och hemliga Paket!

I Lördags var jag och Hanna och Madde i Göteborg. Det var kul! Alla gjorde en massa fina inköp, men det bästa av allt varnär vi skulle äte. Madde visste en god Thai-resturan som låg i stan, så vi gick dit. Och det var gott! Helt underbart obeskrivligt gott! Mums mums! Jag åt Pad Thai (tror jag det heter), nudlar med tofu och valnötter och grönsaker. Mycket gott som sagt, min nya favoritmat!

Det hände en annan rolig grejj också. Eller hände och hände, det var jag som gjorde. Jag börjar från början. I Fredags avr jag på stan och det var vårmarknad. För att fira denna härliga vår (det regnade) så hade massa affärer specialerbjudanden. Jag vandrade in på Bokia och så att det fanns böcker för 20 kr st, så jag köpte två: "Gentleman och Spelare" och "Ondskan" Eftersom jag redan har Ondskan tänkte jag slå in den i ett paket och lämna det på något smart ställe så att någon kunde hitta det. Jag tänkte lämna det på tåget till Göteborg! Men när jag klev av tåget kom jag på att jag hade glömt att göra det. Så jag lämnade det på en telefonautomat så att det stack ut inbjudande över kanten.
När vi hade gått runt på stan och skulle åka hem igen så kollade jag om paketet låg kvar, men det var borta! Någon hade fått det! Jag blev jätteglad och sov hela vägen hem på tåget... :P
När jag kom hem blev jag såklart nyfiken om någon hade kontaktat mig, men icke sa nicke, det hade inte någon gjort. Varför gör man inte det? Det är så typiskt svenskt att jag blir galen!

Nu vädjar jag till upphittaren: Skriv något för helskotta! Snälla!

RSS 2.0