Msn-Namn..

Alla töntiga namn på msn.. Varför?
Jag måste bara säga att jag stör mig otroligt på alla msn-namn. Så otroligt störande och underhållande. Jag sitter vid datorn och bara ler och skrattar för mig själv när jag läser en del namn. Hur kan man med att ha sådana namn? Jag har gjort en topp-lista på msn-namn som jag tycker är värda att nämnas.. Jag har verkligen ingenting emot personerna som har skrivit dom (inte de flesta i alla fall :P) och jag måste nog erkänna att jag någon enstaka gång också har haft ett namn som inte går att stoltsera med, men det varade nog inte mer än några timmar innan jag insåg mina misstag... Jag har varit så vänlig att jag har raderat alla namn från meningarna...

Nog skrivet om det, här är listan!!! Eftersom jag har samlat på denna lista ett bra tag nu så har ju folk självklart hunnit ändra sina namn. Varje punk är därför tillägnad specifika människor.

  • Nu ger ja fan upp, orakar inte vara någons sexobjekt längre!!!                                                                                 Varför kan ja inte sluta?!! Obetydlig, misslyckad, fuck allt. (på den här kan man få två alternativa slut)
     - Left alone in the darkness. 
      - Jag vet att jag är tjock men ja ska göra något åt det!!
       (Jag vet inte ens vad jag ska säga om dom här, jag är mållös!)
  • When life puts stones in your way, build something nice out of them! | Do you think God still believe in us? (Dooh! Hur betydelsefull får man vara? Orka!)
  • Tänk att ljuset når ned även i de mörkaste vatten. (Ooo, så vackert! *spyyy*)
  • I'm like a broken glace, shining in pieces. (Gah! Jag blir bara mer och mer frustrerad ju fler sånna haär jag läser!)
  • Ellen goes porn (Denna lilla människa som skrev detta är bara 13 år! Hjälp! Vart är världen på väg?)
  • dom viskar: du är tidlös, men dom menar omodern. ( den här var faktiskt lite skojjig så den fick vara med ändå)
  • Namn namn - <skriv ett opersonligt meddelande> (den här är faktiskt bara så bra!!)
  • Alkohol kan vara människans värsta fiende, men Bibeln säger ju att man ska älska sin fiende. (Hur orkar han?!)                                                                                                                                                                                  Det är inte saningen man är rädd för, utan konsikvenserna av löngen (lägg märke till stavningen. Två veckor senare stavade han konsekvenserna..)
  • Jag är full av lycka, full av längtan, du har gjort mig till en man som älskar! (Jag är trött på sånt här nu. Visst man kan vara kär och glad och det har jag verkligen ingenting emot, men "du har gjort mig till en man som älskar", det är bara för mycket..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0